24 Mart 2009 Salı

YENİ TREND DÜĞÜN KURABİYELERİ:))

Gelin-Damat Kurabiyeleri



Nişan Kurabiyeleri









Düğün Seti



Hoşgeldiniz Kurabiyesi



Tül kesede Gelin-Damat Kurabiyeleri



Nişan Kurabiyeleri



Şimdiye dek kardeşimle birlikte hazıladığımız ve çalıştığımız düğün kurabiyeleri örneklerini sizlerle paylaşmak istedim. Malum düğün mevsimi yaklaşıyor:))) Bence tam da düğününde veya nişanında farklılık ve orjinallik arayanlara göre.. Bunlar örnek çalışmalarımız düğün conceptine uygun renklerde ve farklı tasarımda da hazırlayabiliriz. Örneğin bir nişan daveti için biri smokin diğeri nişanlığın renginde kurabiyeler hazırlayabiliriz:) Misafirlerinize mekana girişte bu şık kurabiyelerle karşılayabilir veya tatlı ile birlikte ikram edebilirsiniz ya da her masada masa conceptine uygun şık kutularda sunabilirsiniz.İlgilenen arkadaşlar olursa benimle irtibata geçebilirler. Mailim ve numaram sol üst köşede var:) İsteye göre kurdeleli ambalajda, tül kesede veya kutularda hazırlayabiliyoruz ve çiftin isimlerini kurabiyelere yazabiliyoruz. Siparişlerde adet sayısı fazla olduğu için de herkese yardımcı olmaya ve makul bir fiyat çıkarmaya çalışıyoruz:))))

Diğer tüm çalışmalarımız için sitemizi de ziyaret edebilirsiniz
www.pembemerdane.com

6 yorum:

hdidem95 dedi ki...

canım ya hepsi birbirinden şık ellerinize sağlık nikahmı tazelesek nişanmı yapsak aceba tekrardan ama 16 yıl sonra olmaz demi:))bayıldım vallahi sevgiler

Ayşe dedi ki...

cok begendim, harika calismalar bunlar..ellerinize saglik:))

Gonca dedi ki...

Beğenmenize çok sevindim:)) Teşekkürler

PAPATYA PRENSES dedi ki...

Damadın yakasında çiçeği sevsinler:) Hepsi çok şık olmuş,ellerinize emeğinize sağlık..

Seda'nın Günlüğü dedi ki...

Şaşkınlıkla baktım resimlerine :) Çook beğendim. Benim zamanımda niye böyle şeyler yoktu acaba :(
Kolaylıklar diliyorum.
Sevgiler

DaiSy dedi ki...

Düğün kurabiyeleriniz çok güzel. Bende yaptırmayı düşünüyorum. Geçen hafta sizden fiyat alıp açık adres isteyen bendim :)