29 Nisan 2009 Çarşamba

KİŞİYE ÖZEL TEMALI CUPCAKELER VE BİRAZ BEN..


CUPCAKELERİN HEDİYE PAKETİ HALİ

PAKETİN İÇİ:)

İSİMLİ CUPCAKE

DOĞUM GÜNÜ İYİKİ DOĞDUN CUPCAKE



MÜZİK TEMALI CUPCAKE



FOTOĞRAF MAKİNESİ CUPCAKE

GEZGİN CUPCAKE

ŞORTLU CUPCAKE

GALATASARAY FUTBOL TOPU CUPCAKE

GALATASARAYLI TARAFTAR CUPCAKE

KUMSALDA TEMALI CUPCAKE

Ali Fuat Bey'in doğum günü için ablası Azize Hanım'ın bizden hazırlamımızı istediği cupcakeler.. Azize Hanım'ın annesi için daha önce Anne Pastası'nı yapmıştık, bu defa kardeşi için hazırladığımız butik cupcakeler kişiye özel olarak Ali Fuat Bey'i yansıtan özelliklerden ilham alarak ortaya çıktı, Galatasaraylı olması, bol bol seyahat etmesi, müzik sevgisi, fotoğraf hobisi gibi bilgileri Azize Hanım'dan aldıktan sonra, bu bilgilere göre butik cupcakeleri tasarladık. Şık bir kutu içindeki cupcakeleri hediye paketi şeklinde kendisine teslim ettik. Farklı tasarımlar sunmak gerçekten beni çok heyecanlandırıyor ve kişiye özel tasarım yapmaktan da cidden büyük zevk alıyorum..
Şöyle bir geriye dönüp bakıyorum 1 yıl önce geceli gündüzlü mimari tasarımlar yapan diploma projesi için didinip çalışan ben şimdi pasta, cupcake, kurabiye tasarımları yapıyorum:)) Okulda ne yaparsak yapalım ne kadar çalışırsak çalışalım ( 4 gün boyunca hiç ama hiç uyumadan çalışmak dahil buna, belki duyan inanmıyor ya da gerçekçi gelmiyor ama aynen öyleydi, sabah akşam yemek yemeyi unutarak saatlerce çizimler maketler yapardık yorgunluk stres uykusuzluk açlık hepsi bir arada kabus günler geçirirdik deyim yerindeyse hepimizin şaftı kayardı) hocalarımıza bir türlü beğendiremediğimiz karşılığını göremediğimiz emeklerden sonra, şu anda zevkle yaptığım bir iş( yine çok yorucu ve emek isteyen) ve karşılığında gelen beğeniler, iltifatlar bu ikisini karşılaştırınca iyi ki bu işe bulaşmışım dedirttiriyor.
Mimar olmak gerçekten güzel ve gurur verici okulda da başarılı bir öğrenciydim, okulumu burslu olarak kazanmıştım ve sonunda da hiç ders bırakmadan onur derecesi ile tamamladım ama ömrümden ömür gitti diyebilirim. En güzel projeyi bir mimarın önüne koyun mutlaka ama mutlaka bir memnuniyetsizliği olur, meslekdaşlarım alınmasın ama mimarların genel olarak söylüyorum çoğu bir şey beğenmez biraz kibirli ve burnu havada olur:)
Şu anda mimarlık ve butik pastacılık işi birlikte gidiyor bu nedenle ileriye dönük hayallerim ve beklentilerim biraz karışmış durumda...
İnsan sevdiği ve mutlu olduğu işi yapmalı sevdiği ve mutlu olduğu insanla! ve insanlarla ömrünü geçirmeli ben buna yürekten inanlardanım.. Şu anda aklımdaki soru şu böyle bir süre daha devam mı yoksa PEMBE MERDANE için büyük adımlar atmaya artık başlamalı mı?


Bu şirin şey hayallerimin arasından minik bir resim...

10 yorum:

PAPATYA PRENSES dedi ki...

Hepsi birbirinden güzel olmuş,emeklerine sağlık..

İnşallah hayalerinin hepsi en kısa zürede gerçekleşir:)

Gonca dedi ki...

Teşekkür ederim canım inşallah dediğin gibi olur, yazım biraz uzun olmuş sanırım zaman ayırıp okuduğun için de teşekkürler :)

Canan dedi ki...

Gonca'cım emeğine sağlık. Birbirinden güzel işler yapıyorsun. Gıpta edilecek bir öğrenciymişsin. Ve yine gıpte edilecek bir pastacısın. Maşallah diyorum sana. Allah senin gönlüne göre versin inşallah.

Sevgiler
Canan

Unknown dedi ki...

Canımmm hepsi birbirinden harika elle
rine,emeğine sağlık...Arabada süper pembiş pembiş sımsıcak sevgiler...

hdidem95 dedi ki...

goncacım nie kimse bana böyle süprizler yapmıoki dedim yani:))) ellerine sağlık nefisler bu arada eminimki sen ikisinide birarada güzel götürürsün ama en çok hangisini yaprken mutlu hissediyorsan kendini onu yap derim naçizane fikrim:)) öptüm sevgiler

Mebrule dedi ki...

Ellerine saglik, hepsi harika gorunuyor... Renklerde cok uyumlu, bayildim...

Kendine hangi is daha iyi geliyorsa onu yapmalisin bence, bende muhasebecilik yaptim, stilistlik okudum, okul bitti evlendim ve simdi de pastacilik yapmak istiyorum :)

Sevgiyle...

Adsız dedi ki...

iadeyi ziyaret yapıyım dedim aman allahım gözlerime inanamadım zaten zaafım var bayıldım cupcakelere muhteşemler! emeğine sağlık!

Gonca dedi ki...

Teşekkürler herkese iyi dilekleriniz için de sağolun:)

Gonca dedi ki...

Teşekkürler herkese iyi dilekleriniz için de sağolun:)

derya dedi ki...

başarılı bir mimar olduğun yaptığın bu pasta tasarımlarından ve hayal gücünden belli zaten canım umarım herşey hayatta istediğin gibi olur.hayyalerine kavuşursun inşallah