11 Mayıs 2009 Pazartesi

DOĞUM GÜNÜM VE ANNELER GÜNÜ HILLSIDE SİPARİŞİ





Uzun bir aradan sonra tekrar Merhaba! :)
Çok yorucu geçen bir hafta yüzünden bloga yazı yazma imkanım olmadı. Pazar günü anneler günü olması nedeniyle diğer siparişler ile birlikte anneler günü siparişleri de birleşince uzun ve yoğun bir hafta geçirdim.
Cumartesi doğum günümdü 25 oldum:) Bu tartışma hep yapılır 24 mü 25 mi tam bilemiyorum artık ama 24 dolu dolu bitti 25 li günler başladı benim için kısacası.. :))
Anneler Günü ile Doğum Günüm çakışınca işlerden bir pasta yapmaya fırsatım olmadı malesef.. Oysa aklımdaki pastayı yapıp fotoğrafları ile blogumda yayınlamayı çok istiyordum. Pandispanya hazırlandı ama bir türlü kremalanıp kaplanmaya vakit olamadı. Cumartesi günü tüm siparişler bitirilip teslim edildikten sonra ancak ertesi gün çikolatalı krema ve çilekler eşliğinde bir pastaya dönüştü ve ailece hep beraber yendi bitti.. Bu arada resim çekme imkanım olmadı.. Terzi kendi söküğünü dikemezmiş misali oldu yani:)))
Hafta içinde Funda Hanım beni arayıp Hillside City Club İstinye ve Etiler şubeleri için toplam 150 adet Anneler Günü'nde verilmek üzere kurabiye istediklerini tasarımlarımızı çok beğendiklerini söyledi. Biz de istenilen şekilde üzerlerinde 'ANNELERİMİZE' yazılı iki renkte 75 er adet toplam 150 kurabiye hazırlayıp cumartesi günü İstinye Park'taki şubelerine teslim ettik.
Bunun dışında kendisinin annesi,teyzesi ve anneannesi için sipariş verdiği paketleri de aynı gün teslim ettik onları da fotoğraflarıyla bir dahaki postta yayınlayacağım...

3 yorum:

♥ŞANSLI♥ dedi ki...

Doğum gününü kutlarım canım.
Nice sağlıklı ömür versin ALLAH..
Harika şeyler üretmişsiniz yine .Ellerinize sağlık.
Hayırlı haftalar

Nurgül dedi ki...

Doğum günün kutlu olsun Gonca :)
herşey gönlünce olsun.... :)

Daha dün akşam annemle aynı konuyu konuştuk, ben 25ime giricem diyorum. Annem hayır 25in dolacak diyor Haziran'da. Ben diyorum giricem, annem diyor dolacak.. Yaşlanınca bile bu muhabbet geçmeyecek galiba, çekicem napiim :))))

84 lüyüm ben ve 25e giricem, sen kaç doğumluydun? :)

Gonca dedi ki...

Şanslı, Teşekkürler iyi dileklerin için sana ve kedine de iyi haftalar canım
Chou-Chounur, sana da çok teşekkürler :)
Ben 85 doğumluyum canım 1 yaş küçüğüm senden:))