12 Mayıs 2009 Salı

HEDİYELEŞME ETKİNLİĞİ VE HEDİYELERİM :)))


İşte Hediyelerim :)))))











Bugün bu hediyeler beni çok ama çok mutlu etti. Hediyeleşme etkinliği'nde , http://anne-mimar.blogspot.com/ blogunun sahibesi Zeynep'in bana göndermiş olduğu harika hediyeler bunlar.. Sabah kargodan telefonuma gelen mesajla hediye paketimin geldiğini hemen anladım, erkenden kargoya gidip paketimi teslim aldım, paketi alınca doğrusu baya heyecanlandım üzerinde bir mimarlık şirketi adresi görünce hediyenin benim gibi mimar bir arkadaşımdan geldiğini tahmin ettim ve özenle paketlenmiş kutuyu açınca içinden çıkan hediyelerle yüzümde kocaman gülücükler açtı:)
Paketin içinden 3'lü çikolata kutusu(daha önce görüp beğenmiştim paketin içinden çıkınca çok şaşırdım ve çok sevindim) ve fondü seti( bir fondü setim yoktu ve almayı çok istiyordum) bir de çok hoş bir çift küpe çıktı. Hepsini çok ama çok beğendim önce eve gider gitmez kullanmayı düşünmüştüm daha sonra çeyiz olarak saklamaya, zamanı gelince evimde kullanmaya karar verdim:)))) Ayrıca Zeynep'in bana yazdığı karta da çok sevindim ve çok samimi budum. Karta attığı tarihin ise 09.05.2009 doğum günü tarihimin olması çok hoş bir tesadüftü:)
Zeynepcim buradan sana çok ama çok teşekkür ediyorum, hediyelerimin bir meslekdaşımdan gelmesine ben de çok sevindim canım :) Beni mutlu ettiğin gibi, tüm ömrün mutlulukla geçer umarım, kocaman öpüyorum.
Bu arada bu etkinliği düzenleyen Bahar'a da ayrıca teşekkürler.)

7 yorum:

PAPATYA PRENSES dedi ki...

Ne kadar şık ve iştah açıcı hediyeler öyle!
Güle güle kullan:)

Adsız dedi ki...

GÜLE GÜLE KULLANIN ÇOK ŞIKLAR....

renklipastalar dedi ki...

Hediye almak da vermek de çok güzel. Güle güle kullan.

Zeynep dedi ki...

Sevgili Gonca,
Hediyelerimi beğenmene çok sevindim. Burdan doğum gününü de kutlamak istiyorum. Bu tesadüfte çok hoş olmuş.

Sevgiler...

Gonca dedi ki...

Zeynepcim tekrar çok teşekkür ederim, güzel hediyelerinin bir arkadaşlık doğurduğuna inaniyorum ve arkadaşlığımızın sürmesini diliyorum.

Sevgiler...

Unknown dedi ki...

Canımmmm çok şıklar iyi günlerde kullan sevgiler...

lezzetduragi dedi ki...

hediyelerin çok şık iyi günlerde kullanman dileğiyle