29 Temmuz 2009 Çarşamba

PEMBE HOŞGELDİN BEBEK KURABİYELERİ :)))



























Melis Hanım'ın aileye yeni katılacak olan üye Berrak bebek için hazırlattığı pembe kız bebek kurabiyelerini büyük zevk alarak çalıştım, pembe rengi çok sevdiğim için belki de :)) ( sitemin adından da anlaşılacağı üzere pembe düşkünlüğüm var) Kurabiyeleri çeşitleri modellerde çalıştım ve Melis Hanım istediği gibi pembe bebek kurabiyelerini üzerlerine HOŞGELDİN BERRAK ve BERRAK yazarak hazırladım ve tüm kurabiyeleri pembe bebek arabası içerisine yerleştirerek gönderdim. Kurabiyeler ulaştıktan sonra Melis Hanım beğenilerini ileten bir mail gönderdi, sonuçtan memnun olmasına çok sevindim, Melis Hanım'a Pembe Merdane'yi tercih ettiği için teşekkür ediyorum.

5 yorum:

PAPATYA PRENSES dedi ki...

Ellerine emeğine sağlık canım. Hepsi birbirinden cici olmuş:)

modaninprensesi dedi ki...

Çok güzel görünüyorlarr umarım bende canım ablalarımın böyle güzel kurabiyelerini görerim,tabi kendiminkini de=)

Pembe Tatlar dedi ki...

Canım bunlar çok şeker olmuşlar ya emeğine sağlık....

meliskasapoglu dedi ki...

emeğinze yureginize saglik cok cici ve guzel bir hediye oldu.tatları da bir o kadar nefisti bayıla bayıla yedik. sayenizde hepimiz cok memnun kaldık. sepetimizi de hatıra olarak saklayacağız :) tekrardan gorusmek dilegiyle.

Adsız dedi ki...

http://pastacinunu.com/nunu%20kurabiye.htm kurabiyelerinizin burada da sergilendiğinden haberiniz var mı. iletmek istedim.