14 Ekim 2009 Çarşamba

Siparişler ve ''Çalıntı Butik Kurabiyeler ve Cupcakeler''

Herkese merhabalar,
Uzun süredir bloguma yazamıyorum, blogumu ve blog dünyasını çok sevsem de uzun zamandır yazasım gelmiyor..
Son hız siparişlerimi hazırlamaya ve yeni tasarımlar oluşturmaya devam ediyorum ama her bir sipariş için özenle fotoğraf çekme, tek tek her birini düzenleme, siteye ekleme, bloga ekleme tüm bunlar en az siparişleri hazırlamak kadar vaktimi aldığı için yoğun sipariş aldığım şu son haftalarda bu işlere vakit ayıramıyorum daha doğrusu tek başıma hepsini yetiştiremiyorum malesef.
Oysaki yazmadığım bu süre zarfı içinde zevkle hazırladığım farklı tasarımları da paylaşmak isterdim.

''Bu arada benim tasarımlarım olan ve www.pembemerdane.com satış sitemde de sergilediğim kurabiyeleri ve cupcakeleri hiç çekinmeden ve yüzü kızarmadan rahatlıkla sitesine ekleyerek kendi üretimi ve tasarımı gibi www.pastacinunu.com adresinde sunan ve kendisini arayıp kaldırmasını rica ettiğim ve kaldıracağını söylediği halde günlerdir bu şekilde yayınlamaya devam eden site sahibine ben söyleyecek bir şey bulamıyorum artık, siz istediğinizi söyleyin... ''

Bundan sonra daha sık yazmaya ve sipariş fotoğraflarına devam etmeye çalışacağım.
En kısa sürede görüşmek üzere:)

9 yorum:

Laçin Tenel dedi ki...

Evet ne kadar uzun zamandır yoksun, ama hak veriyorum fotoğraflama, düzenleme ve yazı hazırlama insanın bütün vaktini alıyor maalesef.
Sana tavsiyem koyduğun resimlerin üzerine mutlaka kendi sitenin ismini yazman, o zaman en azından onu silmeye uğraşmamak için çalmıyorlar. Photoshop falan zor gelirse www.picnik.com veya www.photoflexer.com gibi sitelere yükleyip online olarak yazı yazabilirsin.

PastaZer dedi ki...

Bu bahsettiğin site kiminse yüz kızarması gibi durumlarla alakası yok sanırım. Sitedeki kendini anlatan not da Burçin'inkinin aynısı. İnanamıyourm böyle insanlara, pes artık...

DaiSy dedi ki...

Çok üzüldüm. En iyisi Lacin'inde dediği gibi resimlerin üzerine Pembe Merdane yazman. Kolay gelsin. Yeni çalışmalarını bekliyoruz.

gülün kurabiye evi dedi ki...

Bizlerde birbirimizin resimlerine bakıp esinleniyoruz ama size ait bir resmi kendi sitesinde benim diye tanıtmak iş ahlakına uymaz.Çünkü onlar sizin eserleriniz siz yorulup yapıyorsunuz.O arkadaşı kınıyorum.

Gonca dedi ki...

Laçin, haklısın daha önce picnikte site ismini yazıyordum ama dediğim gibi zaten o kadar uğraşıyorum ki yazmaktan vazgeçmiştim ama en azından siteye veya bloga yazarken eklemeye çalışacağım artık, tavsiyen için teşekkür ederim ..
Pastazer, evet ben de pes dedim Burçin'in yazısı ve çalışmaları da var ben de bu olayı Burçin'in konuyla ilgili yazısı ve okuyucularımın uyarılarıyla farkettim dediğim gibi uyardığım ve 'rica ettiğim' halde aynen bu yüzsüzlüğe devam ediyorlar malesef.
Daisy, takip ettiğin için teşekkürler yeni yazı ve fotoğraflarla devam edeceğim inşallah:)

Gonca dedi ki...

Gülün kurabiye evi, dediğin gibi birebir bana ait olan ürünlerin kendi çektiğim fotoğraflarımın bu şekilde sergilenmesi hoş görülebilecek bir durum değil.

♥ŞANSLI♥ dedi ki...

Bu bir hırsızlık!

Adsız dedi ki...

merhaba,
o sitede birçok blog sahibinin emekleri hiçe sayılarak çalınıp kendininmiş gibi yayınlanmış.sizin içinde üzüldüm..
sizden bir konuda yardımınızı rica edeceğim..kurabiye üzerlerine yazdığınız o isimleri nasıl yazıyorsunuz?kalıpları mı var?varsa nerden bulabilirim?yardımcı olursanız çok sevinirim..

HaNdE... dedi ki...

aaaaaaaaaaa, resmen seninkileri almış koymuş direk...e çööşşş be kardeşim bu kadar mı olur.kendi kendine bir şeyler yapıyorsan yap işte!! dimii ama...bence davanda sonuna kadar haklısın.Gören gördü zaten..:)
sevgiler