9 Temmuz 2009 Perşembe

İYİ Kİ DOĞDUN AŞKIM







3 temmuz'da doğan sevgilim, hayatımda sahip olduğum en değerli varlığım için hazırladığım pasta.
Bitanem kelimeler hep yetersiz, hep eksik... Minik bir kalbin içine ne kadar büyük bir sevgi sığdırdın, dokuz yıldır seni tanıdığım ilk andan beri seni hep sevdim, hep sevdim, çok sevdim balım... mutluyum dediğim, içim huzur dolu dediğim yer, tüm kirliliklerden tüm kötülüklerden uzak muhteşem yer hep senin yanın bebeğim.

-Kim o
-Senim
Böyle bir diyalogda kapının varlığından kim söz edebilir?.. *

Kısacık ömrümün her anı seninle dopdolu olsun istiyorum, iyi ki doğdun iyi ki varsın balım benim.

5 yorum:

meleginmarifetleri dedi ki...

Hep mutlu olun bir ömür boyu...

dudu dedi ki...

Ben 3 temmuzda dogmadim,yada sole solim 07/06/2000'de yeniden dogdum.Simdi bu cumlenin devaminda cunku dememe gerek yok kurdugum cumleyi okuyan herkes seni o gun tanidigimi anlar ama ne tanimak hayatimin dondugu herseyin her gunun yeniden yazilmaya yasanmaya basladigi bi an asil sen iyiki dogdun iyiki benimlesin, kucugumsun, benimsim eline emegine saglik pasta icin cok tesekkur ederim nefisti guzeldi ama onemli olan sendendi, sendi,sevgindi. Seni Seviyorum cok Seviyorummm!!!

Gonca dedi ki...

Ben de seni çok seviyorum sevgilim!...
Çok mutlu ettin beni :)

Nurgül dedi ki...

Yazını okurken gözlerim doldu :'(

Bir ömür boyu mutlu olursunuz inşallah.....

Gonca'cım blogunu çok sık takip ediyorum. Umarım bende birgün senin kadar yetenekli olup aşk dolu pastalar, kurabiyeler yapabilirim. 14Şubat için canımdan çok sevdiğim biricik sevgilime sürpriz yapmak istiyorum. Senin yaptıkların gibi kalpli kalpli kurabiyeler, cupcakeler yapmak istiyorum. En geç pazartesi günü kurabiyeleri yayınlıcam. Fikirlerini almak beni çok memnun edecektir.

Sevgiyle kal..........

Gonca dedi ki...

Canım güzel yorumun için teşekkür ederim, emek verilerek ve aşkla yapılan herşey güzeldir bence:) eminim senin yaptığın mamalar da çok güzel olacak..