19 Ağustos 2009 Çarşamba

DOKTOR PASTASI




.






Şeyma Hanım Dr. Selman Bey'in doğum günü için üzerinde steteskop gibi doktor malzemelerinin olduğu bir pasta sipariş vermek istediğini söyledi benim de hemen aklıma pastalarına hayran olduğum sevgili AYŞE YAMAN'ın doktor pastası geldi örnek olması adına resmini gönderdiğimde Şeyma Hanım pastayı çok beğendi ve pastanın aynısını istedi sadece altındaki detayı pembe kalpler ile değiştirdim ve bu pasta ortaya çıktı.
Pastayı Çapa'daki İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine bizzat Selman Bey'in kendisine teslim ettim. Benim için inanılmaz zevkli bir çalışmaydı.
Bu arada yeri gelmişken hastanede yatan hastaların hepsine acil şifalar diliyorum, hasta yakınlarına ve büyük bir özveriyle insan hayatı için çalışan tüm doktorlara da sabırlar diliyorum gerçekten zor bir meslek, üniversite sınavını kazandığım zaman puanım yeterli olduğu için annem tıp okumamı ve doktor olmamı çok istemişti ama yapamayacağım mesleklerden biri gerçekten hastaneye girdiğimde hemen başımın dönmeye başlamasından da yeniden anladım kimse hastaneleri sevmez sanırım ben de öyle Allah kimseyi düşürmesin, gitmek gerektiğinde de sağlıkla çıkmayı nasip etsin, şükretmemiz gereken, kıymetini değerini bilmemiz gereken en büyük nimet sağlığımız sanırım.
Bu yazımı okuyan herkes için sağlık, mutluluk ve huzur diliyorum:)))

3 yorum:

müjde dedi ki...

Harika bir çalışma olmuş Goncacığım.Ellerine sağlık.Sevgiler...

Pembe Tatlar dedi ki...

Bayıldım:))

STYLEISTICO dedi ki...

mimlendin ve ödüllendin :)